Prothese

Prothese

Wanneer uw tanden moeten worden vervangen en dit niet mogelijk is aan de hand van een kroon of brug met of zonder implantaat, dan komt u wellicht in aanmerking voor een gebitsprothese. Het verschil met implantaten is dat een prothese wel uit de mond kan worden genomen, terwijl dit bij een brug of kronen op implantaat niet mogelijk is.

Bij ons kunt u een kunstgebit laten maken. Wij maken graag met u een afspraak zodat een van onze gespecialiseerde tandartsen kan kijken wat deze voor u kan betekenen.

Wat zijn de kosten van een gebitsprothese?

De prijs van een gebitsprothese binnen onze praktijk is niet zo even te noemen. Deze is namelijk afhankelijk van de grootte en het soort prothese. Wanneer een gebitsprothese uit slechts een aantal tanden bestaat zal deze minder duur zijn dan wanneer het volledige gebit moet worden vervangen. Wanneer u voor een frameprothese gaat zal deze duurder zijn dan een plaatsprothese. De kosten kunnen dus uiteenlopen.

Daarnaast speelt ook uw verzekering uiteraard een rol. De ene verzekering heeft weer andere regels omtrent gebitsprotheses dan de andere. U kunt daarom het beste even contact opnemen met uw verzekering wanneer u hier vragen over heeft.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
08:00 – 17:00

Woensdag
08:00 – 21:00

Zaterdag
08:00 – 13:00